Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Si shkohet në aeroport
Taksi
Makinë
Autobus
Parkimi
Makina me qera
Harta e Aeroportit
 
Parkingu
1 from 3 photos       

Vendet e parkimit ndodhen pranë ndërtesës së terminalit të ri dhe mund të përdoren nga çdo udhëtar që vjen apo niset nga Aeroporti.
TIA siguron në total 490 vende parkimi, 240 prej të cilave janë të mbuluara (P1) dhe 250 janë të pambuluara (P2), për pasagjerët si dhe për klientët e tjerë.
Tarifat për shërbimet e parkimit e kanë të përfshirë taksën TVSH dhe janë si më poshtë:

Koha e qëndrimit Tarifa në Lek
0-24 orë   Parkingu P1   Parkingu P2
0-7 minuta   Pa pagesë   Pa pagesë
7 min - 1 orë   150   120
1 - 4 orë   240   190
4 - 7 orë   360   300
7 - 12 orë   480   300
12 - 24 orë   720   300
         
Pas ditës së parë   Parkingu P1   Parkingu P2
0-24 orë   600   300
         
 Abonime    Zone P1    
1 javë   3.000    
1 muaj   10.800    
1 vit   100.000    

Note: Please make sure to receive your subscription 10 minutes after your entry at the cashier.


Përshëndetu dhe Fluturo
Në prill 2012, Tirana International Airport shpk ka implementuar projektin Përshëndetu dhe Fluturo. Zona përpara ndërtesës së terminalit do të menaxhohet nga operatori i parkimit dhe do të bëhet një zonë me tarifa shumë të larta parkimi, në rast se ju do të shpenzoni më shumë se 4 minuta kohë për
të përshëndetur pasagjerin tuaj. Mënyra e faturimit përfshirë TVSH-në për shërbimin në fjalë
është si vijon:

Koha e qëndrimit Pagesa
0    -  4  Minuta Pa pagesë
4   -  10 Minuta 300 lekë
10 -  30 Minuta 500 lekë
30  - 60 Minuta 1 000 lekë
 Në rast se dëshironi informacion të mëtejshëm ju lutem kontaktoni:

Z. Arben Kallari
Tel: +355 69 40 45 923

 
   
 
 
 
 
Koha tani!
10°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
29 Nëntor 2019
TIA dhuron 1 milion euro për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri
Tiranë, 29 Nëntor 2019 - Aeroporti Ndërkombëtar i ...
Lexo më shumë!
28 Nëntor 2019
EasyJet vjen për herë të parë në TIA me dy fluturime direkte: Milano dhe Gjenevë
EasyJet, gjiganti britanik i fluturimeve me kosto të ulët vj...
Lexo më shumë!
1 Tetor 2019
Air Albania: Nisin fluturimet e reja drejt Romës, Milanos dhe Bolonjës
Tiranë, 1 Tetor 2019 – Kompania ajrore Air Albania filloi t...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.