Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Si shkohet në aeroport
Taksi
Makinë
Autobus
Parkimi
Makina me qera
Harta e Aeroportit
 
Autobus

Tirane

LU-NA shpk ofron shërbimin e transportit të pasagjerëve nga TIA në Tiranë dhe anasjelltas. Autobusi është i parkuar në Tiranë mbrapa Pallatit të OPERAS dhe BALETIT. Tarifa e shërbimit për një rrugë është 250 Lek. (Nga data 1 Maj çmimi i biletes do të jetë 300 Lekë) Në rast se ju nevojitet më tepër informacion, ju lutem të kontaktoni në numrat e mëposhtëm:

E-mail: bilbilrakipi@yahoo.com; lu_na@yahoo.com Celulari: +355 69 57 27 261 / +355 69 37 94 848


Oraret e shërbimit:

Tiranë - TIA: Çdo një orë duke filluar nga ora 07:00 deri 23:00

TIA - Tiranë:  Çdo një orë duke filluar nga ora 08:00 deri 24:00

 

Durres
Duke filluar nga muaji Nëntor 2015, Adis Travel and Tours do të ofrojë shërbimin e transportit të pasagjerëve nga TIA në Durres dhe anasjelltas. Tarifa e shërbimit për një rrugë është 480 Lek.

Oraret e shërbimit:

Durres - Aeroport: 08:00; 09:30; 11;00; 13:00; 15:00
Aeroport - Durres: 10:15; 12:15; 14:15; 16;25; 17:15

Në rast se ju nevojitet më tepër informacion, ju lutem të kontaktoni në numrat e mëposhtëm:

Telefoni: +355 52 22 55 39
Celulari: +355 68 22 90 722 / +355 68 60 90 720

Fier
Duke filluar nga muaji Mars 2017, Euro- Albania Travel do të ofrojë shërbimin e transportit të pasagjerëve nga TIA në Fier dhe anasjelltas. Tarifa e shërbimit për një rrugë është 1000 Lek.

Oraret e shërbimit:

Fier – TIA : 07:00, 12:00
TIA – Fier : 09:00, 14:00

Në rast se ju nevojitet më tepër informacion, ju lutem të kontaktoni

Mobile: 00355696740073
E-mail: rezervo@likometajaeroport.al
Web: www.likometajaerport.al

 
   
 
 
 
 
Koha tani!
10°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
29 Nëntor 2019
TIA dhuron 1 milion euro për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri
Tiranë, 29 Nëntor 2019 - Aeroporti Ndërkombëtar i ...
Lexo më shumë!
28 Nëntor 2019
EasyJet vjen për herë të parë në TIA me dy fluturime direkte: Milano dhe Gjenevë
EasyJet, gjiganti britanik i fluturimeve me kosto të ulët vj...
Lexo më shumë!
1 Tetor 2019
Air Albania: Nisin fluturimet e reja drejt Romës, Milanos dhe Bolonjës
Tiranë, 1 Tetor 2019 – Kompania ajrore Air Albania filloi t...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.