Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Fluturimet
Nisjet në kohë reale
Mbërritjet në kohë reale
Nisjet e planifikuara
Mbërritjet e planifikuara
Kompanitë Ajrore
 
Mbërritjet në kohë reale në Tirana International Airport
From 2019-12-10 05:34:57 to 2019-12-10 05:34:57
ORIGJINA FLUTURIMI KOMPANIA KOHA STATUSI
Istanbul / Stamboll (TR) ZB 1002 AIR ALBANIA 08:00 Ulur 07:40
Budapest (HU) W6 2233 WIZZ AIR 08:20 Ulur 08:03
Milan Malpensa (IT) EG 101 Ernest S.p.a 09:20 Ulur 09:47
Rome Fiumicino (IT) ZB 2002 AIR ALBANIA 09:45 Ulur 09:41
Rome Fiumicino (IT) AZ 582 ALITALIA 10:35 Ulur 10:37
Ancona (IT) BV 2238 BLUE PANORAMA AIRLINES SPA 10:50 Ulur 10:58
London Gatwick (GB) BA 2648 BRITISH AIRWAYS 11:20 Ulur 11:44
Lille Lesquin (FR) 2B 158 Albawings 13:10 Ulur 14:00
Frankfurt (DE) LH 1424 LUFTHANSA 13:15 Ulur 13:13
Bergamo (IT) EG 201 Ernest S.p.a 14:00 Ulur 14:48
Vienna / Vjene (AT) OS 847 AUSTRIAN AIRLINES AG 14:20 Ulur 14:16
Dortmund (DE) W6 3842 WIZZ AIR 14:20 Ulur 14:12
Rome Fiumicino (IT) AZ 584 ALITALIA 14:55 Ulur 15:00
Geneva (CH) ESZ1309 15:05 Ulur 15:10
Torino (IT) BV 2246 BLUE PANORAMA AIRLINES SPA 16:05 Ulur 16:12
Milan Malpensa (IT) ZB 2004 AIR ALBANIA 16:30 Ulur 16:18
Athens / Athine (GR) A3 972 AEGEAN AIRLINES 17:20 Ulur 17:20
Genoa (IT) EG 219 Ernest S.p.a 18:50 Vonohet
Istanbul / Stamboll (TR) ZB 1004 AIR ALBANIA 19:40
Pisa / Piza (IT) 2B 230 Albawings 21:20
Milan Malpensa (IT) BV 2220 BLUE PANORAMA AIRLINES SPA 21:25
Sabiha Gokcen Intl. () PC 281 PEGASUS AIRLINES 21:30
London Luton (GB) W9 4465 Wizz Air UK 22:10
Bologna/Bolonje (IT) EG 217 Ernest S.p.a 22:20
Frankfurt (DE) LH 1454 LUFTHANSA 22:40
Rome Fiumicino (IT) AZ 510 ALITALIA 23:25
Vienna / Vjene (AT) OS 849 AUSTRIAN AIRLINES AG 23:45

TIA nuk verifikon sa i saktë apo i plotë është informacioni mbi fluturimin dhe nuk ofron garanci në lidhje me të. TIA nuk mban përgjegjësi për ndonjë humbje apo dëmtim të pësuar si pasojë e informacionit të fluturimit të marrë në këtë faqe, i cili mund të jetë i pasaktë ose jo i plotë.

 
   
 
 
 
 
Koha tani!
11°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
29 Nëntor 2019
TIA dhuron 1 milion euro për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri
Tiranë, 29 Nëntor 2019 - Aeroporti Ndërkombëtar i ...
Lexo më shumë!
28 Nëntor 2019
EasyJet vjen për herë të parë në TIA me dy fluturime direkte: Milano dhe Gjenevë
EasyJet, gjiganti britanik i fluturimeve me kosto të ulët vj...
Lexo më shumë!
1 Tetor 2019
Air Albania: Nisin fluturimet e reja drejt Romës, Milanos dhe Bolonjës
Tiranë, 1 Tetor 2019 – Kompania ajrore Air Albania filloi t...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.