Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Informacion mbi kompaninë
Kontakti me shtypin
Njoftime për shtyp
Materiale informuese
Menaxhimi
Këshilli Administrativ
Profili i kompanisë
Fakte dhe shifra
Përgjegjësi sociale
Historia e Aeroportit
Ndërtimi
Vende Pune
Informacion Tenderi
Evente
Galeri fotosh
 
Njoftim zyrtar mbi shfaqjen e kodit (YU) pranë emërtimit të Prishtinës

Duke vlerësuar ndjeshmërinë publike lidhur me shfaqjen e kodit (YU) pranë emërtimit të Prishtinës si destinacion në tabelën e fluturimeve reale në faqen e internetit të Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës (TIA), kompania dëshiron të bëjë me dije se:

Në një situatë emergjente në kushtet e mbylljes së Aeroportit të Prishtinës, në TIA ka patur trafik të devijuar dhe ulje të detyruar avionësh. Kodi që shoqëron destinacionin Prishtinë shfaqet automatikisht nga baza të dhënash të mbartura nga sisteme ndërkombëtare informacioni që nuk menaxhohen  nga TIA.

TIA shpreh keqardhjen dhe do të donte të sillte në vëmendje, se çështje të tilla teknike të këtyre sistemeve ndërkombëtare të informacionit, nuk mundet dhe nuk duhet në asnjë mënyrë të instrumentalizohen nga media apo individë për qëllime spekulative.

Mbetet fakti që Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës u vu tërësisht në dispozicion të pasagjerëve dhe avionëve të cilën bënë ulje të detyruar në TIA, në kushtet e një moti jo të favorshëm në Prishtinë, dhe kjo duhet vlerësuar.

 
   
 
 
 
 
Koha tani!
10°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
29 Nëntor 2019
TIA dhuron 1 milion euro për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri
Tiranë, 29 Nëntor 2019 - Aeroporti Ndërkombëtar i ...
Lexo më shumë!
28 Nëntor 2019
EasyJet vjen për herë të parë në TIA me dy fluturime direkte: Milano dhe Gjenevë
EasyJet, gjiganti britanik i fluturimeve me kosto të ulët vj...
Lexo më shumë!
1 Tetor 2019
Air Albania: Nisin fluturimet e reja drejt Romës, Milanos dhe Bolonjës
Tiranë, 1 Tetor 2019 – Kompania ajrore Air Albania filloi t...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.