Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Informacion mbi kompaninë
Kontakti me shtypin
Njoftime për shtyp
Materiale informuese
Menaxhimi
Këshilli Administrativ
Profili i kompanisë
Fakte dhe shifra
Përgjegjësi sociale
Historia e Aeroportit
Ndërtimi
Vende Pune
Informacion Tenderi
Evente
Galeri fotosh
 
Tirana International Airport shpreh mirënjohjen për çdo pasagjer të fluturimeve të pezulluara

- Disa nga fluturimet e Belle Air po mbulohen nga kompania ajrore italiane Blue Panorama Airlines
- Kompania ajrore Belle Air pezulloi fluturimet për arësye të vështirësive financiare

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës (TIA) falenderon dhe shpreh vlerësimin më të lartë për secilin pasagjer që është prekur nga pezullimi së fundmi, i fluturimeve të kompanisë Belle Air. Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës ka çmuar me vërtetësi bashkëpunimin dhe durimin e pasagjerëve, shqetësimi i papërshtatshëm i të cilëve është tërësisht i kuptueshëm dhe është ndjekur hap pas hapi. TIA u informua nga kompania e fluturimeve Belle Air për pezullimin e fluturimeve, pasojë e vështirësive financiare, më 24 Nëntor 2013. Lajmërimi u dha nëpërmjet një njoftimi për shtyp që u shpërnda për median në të njëjtën ditë. Belle Air i filloi operimet në TIA në vitin 2006. Fluturimet e kësaj kompanie kishin më së shumti si destinacione, qytete të Italisë. Disa nga këto destinacione po mbulohen nga kompania italiane Blue Panorama Airlines, deri në një njoftim të dytë. Për informacion të mëtejshëm mbi fluturimet ditore në kohë reale, mund të vizitohet faqja zyrtare online e aeroportit: www.airport-tirana.com Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës i mbetet besnik pasagjerëve të tij dhe shpreh besimin se autoritetet shtetërore do të gjejnë së shpejti një zgjidhje që të përmbushë nevojat e të gjithë udhëtarëve. Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës do të vazhdojë të informojë, të mbështesë, dhe të jetë në shërbim pasagjerëve të tij si pjesa më e vlefshme e gjithçkaje.

 
   
 
 
 
 
Koha tani!
13°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
29 Nëntor 2019
TIA dhuron 1 milion euro për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri
Tiranë, 29 Nëntor 2019 - Aeroporti Ndërkombëtar i ...
Lexo më shumë!
28 Nëntor 2019
EasyJet vjen për herë të parë në TIA me dy fluturime direkte: Milano dhe Gjenevë
EasyJet, gjiganti britanik i fluturimeve me kosto të ulët vj...
Lexo më shumë!
1 Tetor 2019
Air Albania: Nisin fluturimet e reja drejt Romës, Milanos dhe Bolonjës
Tiranë, 1 Tetor 2019 – Kompania ajrore Air Albania filloi t...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.