Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Informacion mbi kompaninë
Kontakti me shtypin
Njoftime për shtyp
Materiale informuese
Menaxhimi
Këshilli Administrativ
Profili i kompanisë
Fakte dhe shifra
Përgjegjësi sociale
Historia e Aeroportit
Ndërtimi
Vende Pune
Informacion Tenderi
Evente
Galeri fotosh
 
Tirana International Airport prezantoi bashkarisht me Agjencinë Kombëtare të Turizmit Shqipërinë në ITB

- Konferenca për shtyp e Shqipërisë organizuar nga TIA u ndoq gjerësisht nga media e huaj në Berlin.
- TIA vijon me përpjekjet e saj për të kontribuar në mirëpritjen e më shumë turistëve në verë.

Këtë vit ITB Berlin, një nga tregjet botërore më prestigjoze të turizmit, mirëpriti pjesëmarrjen e përbashkët të Tirana International Airport (TIA), Agjencisë Kombëtare Shqiptare të Turizmit dhe 18 operatorëve turistikë në prezantimin e Shqipërisë si një destinacion turistik.

Përfshirja e Tirana International Airport në ITB Berlin është pjesë e strategjisë së aeroportit, për të përmbushur së bashku me organizatat e mëdha ndërkombëtare si dhe aktorët e turizmit, promovimin e Shqipërisë dhe në mënyrë sa më efektive në tregun ndërkombëtar të turizmit.

“Ne jemi shumë të lumtur që kemi kontribuar në përçimin e një mezazhi pozitiv për Shqipërinë, si një shtet me potenciale të mira në fushën e turizmit. Kemi parë një interesim të lartë të medias dhe shpresojmë që përpjekjet tona do të sjellin rezultate për të mirëpritur më shumë turistë këtë verë”, - tha Drejtori i Përgjithshëm Ekzekutiv i Tirana International Airport, Z. Rolf Castro-Vasquez.

Gjatë këtij eventi, u mbajt një konferencë për shtyp me përfaqësues të medias ndërkombëtare si dhe gazetarë nga tregu i turizmit Gjerman. Tirana International Airport organizoi dhe mbështeti eventin duke prezantuar Shqipërinë si një vend interesant për t’u vizituar.

Në konferencën për shtyp të Shqipërisë ishte i pranishëm Ministrja e Zhvillimit Urban dhe Turizmit, Znj. Eglantina Gjermeni, Ambasadori Shqiptar në Berlin, Z. Artur Kuko, Drejtoresha e Komunikimit të TIA-s, Znj. Arlinda Çausholli dhe Drejtoresha e Agjensisë Kombëtare të Turizmit, Znj. Julinda Dhame.
Për më tepër informacion rreth ITB Berlin, mund të kontaktoni në info@tirana-airport.com.

 
   
 
 
 
 
Koha tani!
11°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
29 Nëntor 2019
TIA dhuron 1 milion euro për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri
Tiranë, 29 Nëntor 2019 - Aeroporti Ndërkombëtar i ...
Lexo më shumë!
28 Nëntor 2019
EasyJet vjen për herë të parë në TIA me dy fluturime direkte: Milano dhe Gjenevë
EasyJet, gjiganti britanik i fluturimeve me kosto të ulët vj...
Lexo më shumë!
1 Tetor 2019
Air Albania: Nisin fluturimet e reja drejt Romës, Milanos dhe Bolonjës
Tiranë, 1 Tetor 2019 – Kompania ajrore Air Albania filloi t...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.