Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Informacion mbi kompaninë
Kontakti me shtypin
Njoftime për shtyp
Materiale informuese
Menaxhimi
Këshilli Administrativ
Profili i kompanisë
Fakte dhe shifra
Përgjegjësi sociale
Historia e Aeroportit
Ndërtimi
Vende Pune
Informacion Tenderi
Evente
Galeri fotosh
 
Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës: Emërohet Drejtori i ri i Përgjithshëm Ekzekutiv

- Z. Rolf Castro-Vasquez emërohet Drejtori i Përgjithshëm Ekzekutiv i TIA-s
- Këshilli Administrativ i TIA-s shpreh besimin në suksesin e vazhdueshëm të kompanisë

Duke filluar nga data 19 Qershor 2013, Drejtori i ri i Përgjithshëm Ekzekutiv i kompanisë Tirana International Airport (TIA), do të jetë Z. Rolf Castro-Vasquez. Ai do të vazhdojë punën e Znj. Andrea Gebbeken, e cila e përfundon kontratën e saj me kompaninë. Skuadra e re e menaxhimit të TIA’s do të jetë e përbërë nga Z. Rolf Castro-Vasquez si Drejtor i Përgjithshëm Ekzekutiv dhe Znj. Suela Keri, si Shefe e Përgjithshme e Financës. Dy Ekzekutivët janë aktualisht anëtarë te Grupit të Menaxhimit të TIA-s dhe do të ndërmarrin përgjegjësi shtesë në kompani.

“Ndihemi të kënaqur me shkallën e zhvillimit që kompania ka arritur në 8 vitet e menaxhimit nga Tirana International Airport. Rritja e numrit të pasagjerëve gjatë kësaj periudhe ka qenë e lartë dhe lehtësirat në aeroport janë mbresëlënëse, ndërkohë që ruajtja e niveleve të larta të standardeve të operimeve ka qene faktori kyç i suksesit. Jemi optimistë që kompania jonë do vazhdojë të rritet e fuqishme dhe e suksesshme nën drejtimin efikas të Z. Castro-Vasquez. Falë bashkëpunimit të suksesshëm në të shkuarën ndërmjet Ekzekutivëve, jemi të sigurt që Z.Castro-Vasquez dhe Znj. Keri do të vazhdojnw rrugën e suksesit për zhvillimin e mëtejshëm të aeroportit”, tha Z. Holger Linkweiler, Kryetar i Këshillit Administrativ të TIA-s.

Z. Castro-Vasquez ka qenë Drejtor i Përgjithshëm i Operimeve të TIA-s për shtatë vjet e gjysëm dhe së fundmi, do të ndërmarrë përgjegjësi për zhvillimin dhe strategjitë e kompanisë. Z. Castro-Vasquez ka kaluar 30 vjet të karrierës së tij profesionale në industrinë e trafikut ajror, në pozicione dhe shoqëri të ndryshme. Zj. Keri ka punuar për TIA-n për gjashtë vitet e fundit, duke sjellë përvojë të gjerë profesionale në financë, kontabilitet dhe auditim.

Zj. Gebbeken i është përkushtuar punës me TIA-n që nga viti 2007 dhe tashmë do të rikthehet në Gjermani, me një detyrë të re pranë HOCHTIEF Aktiengesellschaft. Këshilli Administrativ I TIA-s i jep mirënjohjen e veçantë Zj. Gebbeken për devotshmërinë, pasionin dhe udhëheqjen e kompanisë.

 
   
 
 
 
 
Koha tani!
12°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
29 Nëntor 2019
TIA dhuron 1 milion euro për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri
Tiranë, 29 Nëntor 2019 - Aeroporti Ndërkombëtar i ...
Lexo më shumë!
28 Nëntor 2019
EasyJet vjen për herë të parë në TIA me dy fluturime direkte: Milano dhe Gjenevë
EasyJet, gjiganti britanik i fluturimeve me kosto të ulët vj...
Lexo më shumë!
1 Tetor 2019
Air Albania: Nisin fluturimet e reja drejt Romës, Milanos dhe Bolonjës
Tiranë, 1 Tetor 2019 – Kompania ajrore Air Albania filloi t...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.