Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Informacion mbi kompaninë
Kontakti me shtypin
Njoftime për shtyp
Materiale informuese
Menaxhimi
Këshilli Administrativ
Profili i kompanisë
Fakte dhe shifra
Përgjegjësi sociale
Historia e Aeroportit
Ndërtimi
Vende Pune
Informacion Tenderi
Evente
Galeri fotosh
 
Përditësim 15 - Coronavirus

Përditësim 15

Në vëmendje të pasagjerëve të EasyJet me destinacion Gjenevën

Në vijim të situatës së krijuar për shkak të përhapjes së koronavirusit (COVID-19), EasyJet njofton se fluturimi i ditës së dielë, datë 22 Mars 2020, nga TIrana për dhe Gjenevë, anullohet.

Për veprime të mëtejshme, ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompaninë ajrore apo agjencitë e udhëtimit.

Faleminderit për bashkëpunimin.
Tirana International Airport

 
   
 
 
 
 
Koha tani!
18°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
25 Mars 2020
Mesazh nga Drejtori i Përgjjthshëm i Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës, Dr. Constantin von Alvensleben.
Mesazhi im për ju është që në këto dit...
Lexo më shumë!
21 Mars 2020
Përditësim 15 - Coronavirus
Përditësim 15 Në vëmendje të pasagjerëv...
Lexo më shumë!
21 Mars 2020
Përditësim 14 - Coronavirus
Përditësim 14 Nga data 23 Mars 2020, ndërpriten të...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.