Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Informacion mbi kompaninë
Kontakti me shtypin
Njoftime për shtyp
Materiale informuese
Menaxhimi
Këshilli Administrativ
Profili i kompanisë
Fakte dhe shifra
Përgjegjësi sociale
Historia e Aeroportit
Ndërtimi
Vende Pune
Informacion Tenderi
Evente
Galeri fotosh
 
Hyrja elektronike apo sistemi “eGates”, një teknologji e re në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës

Tiranë, 30 Maj 2019 - Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës (TIA) ka vendosur së fundmi në funksion të të gjithë pasgjerëve, teknologjinë e re të hyrjeve elektronike apo “E-gates”.

“E-Gates” është një sistem i automatizuar i cili bën verifikimin e kartës hyrëse në avion (boarding pass) tek zona e nisjeve përpara kalimit tek zona e sigurisë. Sistemi kontrollon logon biometrike të kartës, duke bërë që të shkurtohet koha e pritjes dhe duke rritur cilësinë e shërbimit në aeroport.

Përparësia e kësaj teknologjie lidhet me përshpejtimin e procesit të kontrollit të dokumentacionit të udhëtimit dhe rritjen e sigurisë në nivel më të lartë të individëve që hynë në zonën e kontrollit. Ky lloj sistemi është funksional edhe për pasagjerët me aftësi ndryshe, si pjesa që ka vëmendje të veçantë nga shërbimet operacionale dhe ndihmëse në TIA.

Aktualisht në TIA operojnë 17 kompani ajrore, të cilat fluturojnë në më shumë se 30 destinacione.

 

 

 
   
 
 
 
 
Koha tani!
10°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
29 Nëntor 2019
TIA dhuron 1 milion euro për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri
Tiranë, 29 Nëntor 2019 - Aeroporti Ndërkombëtar i ...
Lexo më shumë!
28 Nëntor 2019
EasyJet vjen për herë të parë në TIA me dy fluturime direkte: Milano dhe Gjenevë
EasyJet, gjiganti britanik i fluturimeve me kosto të ulët vj...
Lexo më shumë!
1 Tetor 2019
Air Albania: Nisin fluturimet e reja drejt Romës, Milanos dhe Bolonjës
Tiranë, 1 Tetor 2019 – Kompania ajrore Air Albania filloi t...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.