Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Informacion mbi kompaninë
Kontakti me shtypin
Njoftime për shtyp
Materiale informuese
Menaxhimi
Këshilli Administrativ
Profili i kompanisë
Fakte dhe shifra
Përgjegjësi sociale
Historia e Aeroportit
Ndërtimi
Vende Pune
Informacion Tenderi
Evente
Galeri fotosh
 
TIA: FAM TRIP ndërmjet operatorëve turistik nga Tirana dhe Zvicra

Tiranë, 9 Prill 2019 - Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës, në bashkëpunim me Ambasadën e Zvicrës, Lufthansa Group dhe Agjencinë Kombëtare të Turizimit, kanë organizuar Familiarization Trip (FAM TRIP), në të cilën morën pjesë më shumë se 100 operatorë turistikë nga Zvicra.

Pjesë e FAM TRIP, u zhvillua dhe takimi B2B (business-to-business) midis agjencive turistike Shqiptare dhe atyre Zviceriane, me qëllim shitjen e paketave turistike në tregun Zvicerian.

TIA organizoi një ceremoni mirëseardhje për të ftuarit e rinj në një aktivitet që synonte afrimin e Shqipërisë me Zvicren. Agjencitë pritëse patën mundësinë të paraqesin potencialin e vendit në fushën e turizmit, me operatorët turistikë që vizitojnë Beratin, Kepin e Rodonit, Tiranën dhe bizneset që merren me agro-turizëm afër aeroportit.

Aktiviteti u pasua me takime biznesi të zhvilluara mes agjencive turistike Shqiptare dhe atyre Zviceriane në konferencen e mbajtur më 5 Prill me qëllim lidhjen e operatoreve dhe shitjen e drejtpërdrejtë të paketave turistike të Shqipërisë në tregun Zvicerian. Konferenca u përshëndet nga Shefi i Shitjeve te Lufthansa Group, Z. Jürg Christen, Ambasadori i Zvicrës, Shkëlqesia e tij Adrian Maître, Drejtori i Agjencisë Kombëtare të Turizmit, Znj. Kornelia Ferizaj dhe Drejtor i Përgjithshëm i Riskut TIA, Z. Franck Ëu.

Ky takim ishte një hap i rëndësishëm për promovimin e bizneseve turistike të tregut Shqiptar në Zvicër, pasi kanë nisur dhe fluturimet direkte dy herë në javë midis Tiranës dhe Zyrihut.

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës po kontribuon pozitivisht drejt një mjedisi më të mirë për biznesin dhe ekonominë në Shqipëri. Që nga fillimi i operacioneve si kompani menaxhuese, TIA ka vendosur standarte të reja për transportin ajror në Shqipëri.

 
   
 
 
 
 
Koha tani!
20°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
09 Gusht 2019
Wizz Air filllon fluturimin e ri Tiranë - Memmingen
Wizz Air filllon fluturimin e ri Tiranë  - Memmingen Tiran&...
Lexo më shumë!
19 Qershor 2019
Fluturime çarter midis Moskës dhe Tiranës
Tirana International Airport (TIA) organizoi një ceremoni të...
Lexo më shumë!
17 Qershor 2019
Fillojnë fluturimet Tiranë–Londër me Albawings
Të Dielën më datë 16 Qershor 2019 u organizua cere...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.