Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Informacion mbi kompaninë
Kontakti me shtypin
Njoftime për shtyp
Materiale informuese
Menaxhimi
Këshilli Administrativ
Profili i kompanisë
Fakte dhe shifra
Përgjegjësi sociale
Historia e Aeroportit
Ndërtimi
Vende Pune
Informacion Tenderi
Evente
Galeri fotosh
 
TIA: FAM TRIP ndërmjet operatorëve turistik nga Tirana dhe Zvicra

Tiranë, 9 Prill 2019 - Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës, në bashkëpunim me Ambasadën e Zvicrës, Lufthansa Group dhe Agjencinë Kombëtare të Turizimit, kanë organizuar Familiarization Trip (FAM TRIP), në të cilën morën pjesë më shumë se 100 operatorë turistikë nga Zvicra.

Pjesë e FAM TRIP, u zhvillua dhe takimi B2B (business-to-business) midis agjencive turistike Shqiptare dhe atyre Zviceriane, me qëllim shitjen e paketave turistike në tregun Zvicerian.

TIA organizoi një ceremoni mirëseardhje për të ftuarit e rinj në një aktivitet që synonte afrimin e Shqipërisë me Zvicren. Agjencitë pritëse patën mundësinë të paraqesin potencialin e vendit në fushën e turizmit, me operatorët turistikë që vizitojnë Beratin, Kepin e Rodonit, Tiranën dhe bizneset që merren me agro-turizëm afër aeroportit.

Aktiviteti u pasua me takime biznesi të zhvilluara mes agjencive turistike Shqiptare dhe atyre Zviceriane në konferencen e mbajtur më 5 Prill me qëllim lidhjen e operatoreve dhe shitjen e drejtpërdrejtë të paketave turistike të Shqipërisë në tregun Zvicerian. Konferenca u përshëndet nga Shefi i Shitjeve te Lufthansa Group, Z. Jürg Christen, Ambasadori i Zvicrës, Shkëlqesia e tij Adrian Maître, Drejtori i Agjencisë Kombëtare të Turizmit, Znj. Kornelia Ferizaj dhe Drejtor i Përgjithshëm i Riskut TIA, Z. Franck Ëu.

Ky takim ishte një hap i rëndësishëm për promovimin e bizneseve turistike të tregut Shqiptar në Zvicër, pasi kanë nisur dhe fluturimet direkte dy herë në javë midis Tiranës dhe Zyrihut.

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës po kontribuon pozitivisht drejt një mjedisi më të mirë për biznesin dhe ekonominë në Shqipëri. Që nga fillimi i operacioneve si kompani menaxhuese, TIA ka vendosur standarte të reja për transportin ajror në Shqipëri.

 
   
 
 
 
 
Koha tani!
10°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
29 Nëntor 2019
TIA dhuron 1 milion euro për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri
Tiranë, 29 Nëntor 2019 - Aeroporti Ndërkombëtar i ...
Lexo më shumë!
28 Nëntor 2019
EasyJet vjen për herë të parë në TIA me dy fluturime direkte: Milano dhe Gjenevë
EasyJet, gjiganti britanik i fluturimeve me kosto të ulët vj...
Lexo më shumë!
1 Tetor 2019
Air Albania: Nisin fluturimet e reja drejt Romës, Milanos dhe Bolonjës
Tiranë, 1 Tetor 2019 – Kompania ajrore Air Albania filloi t...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.