Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Informacion mbi kompaninë
Kontakti me shtypin
Njoftime për shtyp
Materiale informuese
Menaxhimi
Këshilli Administrativ
Profili i kompanisë
Fakte dhe shifra
Përgjegjësi sociale
Historia e Aeroportit
Ndërtimi
Vende Pune
Informacion Tenderi
Evente
Galeri fotosh
 
Tirana International Airport përzgjidhet nga Aegean Airlines si Stacioni Jugor Evropian me shërbimin më të mirë për 2017

Tirana International Airport përzgjidhet nga Aegean Airlines si Stacioni Jugor Evropian me shërbimin më të mirë për 2017

 

Tirana International Airport (TIA) është përzgjedhur nga kompania ajrore Aegean Airlines si Stacioni Jugor Evropian me shërbimin më të mirë për vitin 2017, në shenjë mirënjohjeje për shërbimet cilësore të ofruara nga TIA.

 “Ne jemi të gjithë të kënaqur për këtë çmim që i jepet TIA-s dhe stafit të saj nga shoqëria ajrore Aegean Airlines, e cila ushtron aktivitetin në Tirana International Airport prej shumë vitesh. TIA punon çdo ditë me përkushtim për t’i shërbyer të gjitha shoqërive ajrore dhe pasagjerëve në mënyrën më të mirë të mundshme”, u shpreh Z. Rolf Castro-Vasquez, Drejtori i Përgjithshëm Ekzekutiv i TIA-s.

 Aegean Airlines operon me fluturime ditore në Tirana International Airport, duke i shërbyer një numri prej 6,000 pasagjerësh në muaj.

 

 

 
   
 
 
 
 
Koha tani!
19°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
10 Prill 2019
Njoftim nga Tirana International Airport
Tirana International Airport (TIA) shpreh keqardhjen e thellë p&e...
Lexo më shumë!
9 Prill 2019
TIA: FAM TRIP ndërmjet operatorëve turistik nga Tirana dhe Zvicra
Tiranë, 9 Prill 2019 - Aeroporti Ndërkombëtar i Tiran&e...
Lexo më shumë!
1 Prill 2019
TIA: Nis sot fluturimi që lidh Tiranën me Zyrihun
Tiranë, më 1 Prill 2019 - Sot u organizua ceremonia fluturim...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.