Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Pasagjerë & Vizitorë
Shërbime për pasagjerët
Dyqane
Bare dhe Restorante
Salla e Biznesit
Të drejtat e pasagjerëve
Valixhe të humbura
Ndihma e shpejtë
Kërkesa të veçanta
Shërbimi VIP
F. A. Q.
Dy fjalë mbi Shqipërinë
 
1 from 3 photos       

Ku pihet duhan në TIA
Në përputhje me politikat për krijimin e një ambienti miqësor e të shëndetshëm për pasagjerët, Tirana International Airport, po aplikon një politikë të rreptë të ndalimit të duhanit në terminalin e ri. Për duhanpirësit ka vetëm një zonë të caktuar ku lejohet duhani: tek Segafredo Bar brenda të cilit ka një sallë të dedikuar për pirjen e duhanit. Kjo iniciativë e vendos TIA-n në pararojë të kompanive që operojnë në Shqipëri, duke treguar kështu përgjegjësinë e saj sociale. (shkarko Rregulloren në Zonën e Shkarkimeve në pjesën e poshtme të ketij dokumenti)

Internet wireless falas
Klientët e Tirana International Airport mund të përdorin falas shërbimin e internetit nëpërmjet lidhjeve WiFi.

Ku mund të blini bileta tek TIA?

Kompania Vendndodhja Orari
Adria Airways Zona check- in    E hënë - E dielë     
09:00 AM -17:00
Alitalia Zona check- in     E hënë - E dielë
09:00 AM -17:00
Amadeus Travel & Tours  Zona check- in      E hënë - E dielë
09:00 AM -17:00
Ana Travel & Tours Zona check- in     E hënë - E dielë 
09:00 AM -17:00
Austrian - Lufthansa Zona check- in     E hënë - E dielë
09:00 AM -17:00
British Airways Zona check- in    E hënë - E dielë 
09:00 AM -17:00
Concorde Travel & Tours Zona check- in    E hënë - E dielë
09:00 AM -17:00
Class Travel and Tours Zona check- in      E hënë - E dielë
09:00 AM -17:00
Dea Lines Zona check- in     E hënë - E dielë 
09:00 AM -17:00
Explorer Travel & Tours Zona check- in     E hënë - E dielë
09:00 AM -17:00
Kosova Airlines Zona check- in     E hënë - E dielë
09:00 AM -17:00
Marvi Miracle Zona check- in     E hënë - E dielë 
09:00 AM -17:00
Prayla Zona check- in     E hënë - E dielë 
09:00 AM -17:00
Olympic Airways Zona check- in     E hënë - E dielë     
09:00 AM -17:00
Sarako Travel Zona check- in      E hënë - E dielë     
09:00 AM -17:00
Turkish Airlines Zona check- in     E hënë - E dielë     
09:00 AM -17:00
Union Travel Zona check- in     E hënë - E dielë     
09:00 AM -17:00
Virgin Travel & Tours Zona check- in E hënë - E dielë
09:00 AM -17:00 

Albawings
Zona Check-in E hënë - E dielë
05.00 - 20.00
AvioAlb Zona Check-in E hënë - E dielë
05.00 - 20.00
Blue Panorama Airlines Zona Check-in  E hënë - E Dielë
05.00 - 20.00
Pegasus Airline Zona Check-in  E hënë - E Dielë
05.00 - 20.00

ATM dhe banka
1- Tirana Bank ATM - Zona Check-In. Shërbim 24 orësh.
2- Raiffeisen Bank ATM- Zona Check-In dhe Zona e Mbërritjes.
3- Banka Kombetare Tregtare (BKT) - Agjensitë e këmbimit valutor: Zona e Mbërritjes dhe check-in.
Kontakt: + 355 4 2384 963
4 - Procredit Bank ATM - Zona e Mbërritjes

Telefona publikë dhe sallë biznesi
Telefon - Përballë check-in dhe Zona e Mbërritjes
Kioska Multimedia-telefon-internet - Zona e Nisjes
Sallë biznesi. Zona e Nisjes. Kontakt: + 355 4 2381 569, +355 6920 65699

Zona e shkarkimeve:
Rregullore mbi ndalimin e Konsumit te Duhanit
 
   
 
 
 
 
Koha tani!
11°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
29 Nëntor 2019
TIA dhuron 1 milion euro për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri
Tiranë, 29 Nëntor 2019 - Aeroporti Ndërkombëtar i ...
Lexo më shumë!
28 Nëntor 2019
EasyJet vjen për herë të parë në TIA me dy fluturime direkte: Milano dhe Gjenevë
EasyJet, gjiganti britanik i fluturimeve me kosto të ulët vj...
Lexo më shumë!
1 Tetor 2019
Air Albania: Nisin fluturimet e reja drejt Romës, Milanos dhe Bolonjës
Tiranë, 1 Tetor 2019 – Kompania ajrore Air Albania filloi t...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.