Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Pasagjerë & Vizitorë
Shërbime për pasagjerët
Dyqane
Bare dhe Restorante
Salla e Biznesit
Të drejtat e pasagjerëve
Valixhe të humbura
Ndihma e shpejtë
Kërkesa të veçanta
Shërbimi VIP
F. A. Q.
Dy fjalë mbi Shqipërinë
 
1 from 3 photos       

Ku pihet duhan në TIA
Në përputhje me politikat për krijimin e një ambienti miqësor e të shëndetshëm për pasagjerët, Tirana International Airport, po aplikon një politikë të rreptë të ndalimit të duhanit në terminalin e ri. Për duhanpirësit ka vetëm një zonë të caktuar ku lejohet duhani: tek Segafredo Bar brenda të cilit ka një sallë të dedikuar për pirjen e duhanit. Kjo iniciativë e vendos TIA-n në pararojë të kompanive që operojnë në Shqipëri, duke treguar kështu përgjegjësinë e saj sociale. (shkarko Rregulloren në Zonën e Shkarkimeve në pjesën e poshtme të ketij dokumenti)

Internet wireless falas
Klientët e Tirana International Airport mund të përdorin falas shërbimin e internetit nëpërmjet lidhjeve WiFi.

Ku mund të blini bileta tek TIA?

Kompania Vendndodhja Orari
Adria Airways Zona check- in    E hënë - E dielë     
09:00 AM -17:00
Alitalia Zona check- in     E hënë - E dielë
09:00 AM -17:00
Amadeus Travel & Tours  Zona check- in      E hënë - E dielë
09:00 AM -17:00
Ana Travel & Tours Zona check- in     E hënë - E dielë 
09:00 AM -17:00
Austrian - Lufthansa Zona check- in     E hënë - E dielë
09:00 AM -17:00
British Airways Zona check- in    E hënë - E dielë 
09:00 AM -17:00
Concorde Travel & Tours Zona check- in    E hënë - E dielë
09:00 AM -17:00
Class Travel and Tours Zona check- in      E hënë - E dielë
09:00 AM -17:00
Dea Lines Zona check- in     E hënë - E dielë 
09:00 AM -17:00
Explorer Travel & Tours Zona check- in     E hënë - E dielë
09:00 AM -17:00
Kosova Airlines Zona check- in     E hënë - E dielë
09:00 AM -17:00
Marvi Miracle Zona check- in     E hënë - E dielë 
09:00 AM -17:00
Prayla Zona check- in     E hënë - E dielë 
09:00 AM -17:00
Olympic Airways Zona check- in     E hënë - E dielë     
09:00 AM -17:00
Sarako Travel Zona check- in      E hënë - E dielë     
09:00 AM -17:00
Turkish Airlines Zona check- in     E hënë - E dielë     
09:00 AM -17:00
Union Travel Zona check- in     E hënë - E dielë     
09:00 AM -17:00
Virgin Travel & Tours Zona check- in E hënë - E dielë
09:00 AM -17:00 

Albawings
Zona Check-in E hënë - E dielë
05.00 - 20.00
AvioAlb Zona Check-in E hënë - E dielë
05.00 - 20.00
Blue Panorama Airlines Zona Check-in  E hënë - E Dielë
05.00 - 20.00
Pegasus Airline Zona Check-in  E hënë - E Dielë
05.00 - 20.00

ATM dhe banka
1- Tirana Bank ATM - Zona Check-In. Shërbim 24 orësh.
2- Raiffeisen Bank ATM- Zona Check-In dhe Zona e Mbërritjes.
3- Banka Kombetare Tregtare (BKT) - Agjensitë e këmbimit valutor: Zona e Mbërritjes dhe check-in.
Kontakt: + 355 4 2384 963
4 - Procredit Bank ATM - Zona e Mbërritjes

Telefona publikë dhe sallë biznesi
Telefon - Përballë check-in dhe Zona e Mbërritjes
Kioska Multimedia-telefon-internet - Zona e Nisjes
Sallë biznesi. Zona e Nisjes. Kontakt: + 355 4 2381 569, +355 6920 65699

Zona e shkarkimeve:
Rregullore mbi ndalimin e Konsumit te Duhanit
 
   
 
 
 
 
Koha tani!
24°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
19 Qershor 2019
Fluturime çarter midis Moskës dhe Tiranës
Tirana International Airport (TIA) organizoi një ceremoni të...
Lexo më shumë!
17 Qershor 2019
Fillojnë fluturimet Tiranë–Londër me Albawings
Të Dielën më datë 16 Qershor 2019 u organizua cere...
Lexo më shumë!
6 Maj 2019
TIA bëhet pjesë e fushatës së dhurimit të gjakut për fëmijët talasemik
Më 5 Qershor 2019, Stafi i Aeroporti Ndërkombëtar t&eum...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.