Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Si shkohet në aeroport
Taksi
Makinë
Autobus
Parkimi
Makina me qera
Harta e Aeroportit
 
Taksi

Tirana International Airport Nënë Tereza ofron një gamë të limituar, por efektive shërbimesh të transportit rrugor.

Taksitë e Aeroportit
Rruga më e shpejtë për të arritur në TIA është me taksi. Shërbimet e taksive mundësohen në të gjithe qytetet e Shqipërisë dhe në të gjitha zonat e banuara, me shërbim telefonik. Udhëtimi nga Tirana për në aeroport zgjat 20-25 minuta, duke konsideruar trafikun, dhe kushton 2500 LEK ose (19 EUR) për rrugë (një drejtim).

Shërbimi i taksive në aeroportin e Tiranës sigurohet nga kompania ATE-x. www.atex.al është websit-i i cili u ofron pasagjerëve mundësinë e rezervimit paraprak të taksive, online. Kompania ATE-x është e specializuar në lëvizjen me taksitë e aeroportit në/nga Tirana, e më tej në të gjithë qytetet e Shqipërisë për individë dhe grupe individësh, duke theksuar mirësjelljen, profesionalizmin dhe përkushtimin personal me çmime të favorshme. 24 orë në ditë. 7 ditë në javë.

Ju lutemi plotesoni formularin ne linkun e meposhtem per te rezervuar taksine tuaj.

https://www.atex.al/

Shënim:
Ne rekomandojmë që pasagjerët të përdorin vetëm taksitë e licensuara nga aeroporti, të cilat janë me ngjyrë të verdhë dhe logon ATEx të kuqe në të dyja anët e automjeteve taksi. Në aeroport këto automjete taksi parkojnë në zonën përballë terminalit dhe pranë zonës së pick-up-it të terminalit.

Kontakt:

Call center: +355 67 5000 300
E-Mail: info@atex.al
Website: www.atex.al

Zona e shkarkimeve:
Shërbimi taksi sipas orëve
 
   
 
 
 
 
Koha tani!
21°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
18 Mars 2019
TIA: SWISS fillon operimin e destinacionit të ri Tiranë – Zurich
SWISS fillon operimin e destinacionit të ri Tiranë – Z...
Lexo më shumë!
22 Shkurt 2019
Dusseldorf, Stansted, Heraklion: Në verë Albawings fillon operimin e destinacioneve të reja
Dusseldorf, Stansted, Heraklion: Në verë Albawings fillon op...
Lexo më shumë!
05.03.2019
Intervistë me Drejtorin e Përgjithshëm Ekzekutiv të Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës për takenbyalbania.com
Cfarë ju pëlqen më shumë në lidhje me udh&eum...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.