Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
Kompani e re ajrore në TIA?
Fluturimet ndërkombëtare të planifikuara për / nga Shqipëria kryhen në përputhje me Marrëveshjen e Transportit Ajror lidhur ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe shtetit të origjinës së linjës ajrore në fjalë.
Më shumë!
Tarifat e ulëta të Wizz Air mbërrijnë në TIranë. Më 5 Prill 2017 fillon fluturimi Tiranë-Budapest
Wizz Air, shoqëria ajrore më e madhe low-cost në Evropën Qëndrore dhe Lindore fillon shërbimin e saj të parë që lidh Tiranën me kryeqytetin e Hungarisë, Budapestin. Operimi i këtij destinacioni do të fillojë më 5 Prill 2017, 2 herë në javë përkatësisht të mërkurave dhe të dielave. Biletat kanë filluar të shiten në faqen wizzair.com me çmime të ulëta duke filluar nga vetëm 29.99* Euro.
Më shumë!
Transavia, kompania me kosto të ulët e Air France nis fluturimet më 10 Maj Tiranë-Amsterdam
Më 10 Maj 2017, Transavia Airlines, degë low-cost e grupit Air France KLM fillon operimin e destinacionit Amsterdam-Tiranë me fluturime të programuara tre herë në javë. Ky destinacion ka kërkesë të lartë në industrinë e udhëtimit dhe shoqëria ajrore ka deklaruar tarifa konkuruese për pasagjerët. Aeroporti hollandez i operimit do të jetë aeroporti i Schiphol.
Më shumë!
Shoqëria ajrore shqiptare Albawings vazhdon zgjerimin e saj të suksesshëm në treg
Tirana International Airport ka kënaqësinë të evidentojë progresin e shënuar nga shoqëria ajrore vendase/shqiptare Albawings e cila u themelua në shkurt të vitit 2016 dhe aktualisht operon gjashtë destinacione drejt Italisë me një koeficient mesatar ngarkimi prej më shumë se 90 përqind.
Më shumë!
NE KOHE REALE   REKLAME
 
 
 
Lajmet e fundit
23/02/2017
Transavia, kompania me kosto të ulët e Air France nis fluturimet më 10 Maj Tiranë-Amsterdam
Transavia Airlines fillon operimin Amsterdam - Tirana më 10 Maj 2...
Lexo më shumë!
23/02/2017
Tarifat e ulëta të Wizz Air mbërrijnë në TIranë
Wizz Air fillon fluturimet me tarifat e ulëta më 5 Prill 201...
Lexo më shumë!
15 Dhjetor 2016
Wizz Air fillon fluturimin e parë direkt Tiranë - Budapest më 5 Prill 2017
  FLUTURIM DIREKT PËR NË BUDAPEST DHE PORTË DREJT...
Lexo më shumë!
   
 
 
Galeria e fotove
Kliko këtu!
Promocionet tona!
 
Koha tani!
21°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.