Search 
Faqja kryesore  Struktura e faqes  Kontakt  Autorėsia  Njoftim ligjor  Extranet  English 
 

Duke filluar nga data 21 korrik 2014, Blue Panorama fillon fluturimet nga Tirana në Ankona.

  Business to Business  -  Tarifa & politika promovimiE mėrkurė - 23 korrik 2014 - 7:35Moti: Me grumbullime resh Temperatura: 21°C Era: Calm /  Barometri:  1007 mb Shikueshmėria: 11 km Freskuar mė: 7:0121°C 

Tarifat e fluturimeve


Tirana International Airport SHPK aplikon këto tarifa  për fluturimet brenda dhe jashtë vendit nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës  "Nënë Tereza"

Shkarko

Tarifat dhe politikat e promovimit të kompanive ajrore

 

Me synimin që të arrijë një zhvillim të qëndrueshëm të trafikut të ngarkesave dhe atij të pasagjerëve, Tirana International Airport SHPK (TIA) po zhvillon politikën e saj të suksesshme të prezantuar në vitin 2005 mbi promovimin e kompanive ajrore. Kjo Politikë Promovimi e Kompanive Ajrore është e vlefshme që nga data 1 maj 2012. Nëpërmjet uljes së taksave, TIA fton kompanitë të ofrojnë shërbime shtesë në aeroportin ndërkombëtar të Tiranës duke përfituar nga kostot e ulëta të operimit...

Shkarko 

 

Për më shumë informacion në lidhje me tarifat e fluturimeve dhe politikat e promovimit të kompanive ajrore, ju lutem kontaktoni:


Znj.Kreuza Kotorri
Drejtore 

Departamenti i Marketingut për Kompanitë Ajrore

Tirana International Airport
Ndërtesa e Administratës
Rinas, Tiranë
Shqipëri
Tel:    00355 4 2381 600/675
Faks: 00355 4 2381 545
E-Mail: kkotorri@tirana-airport.com

Tė gjitha tė drejtat e rezervuara. © Tirana International Airport 2006-2014 - ju jeni vizitori 13908994